Moderni, tasainen

Ormax EVO -tiilikatto

Ormax Evo -laattakattotiili kuva 1

Suosittu Ormax EVO -laattakattotiili sopii nykyaikaiseen arkkitehtuuriin ja tuo tiilikatteen edut myös modernin tasaiselle vesikatteelle. Ormax EVO on suunniteltu tarkasti jokaista yksityiskohtaa myöten. Siinä modernein teknologia yhdistyy tämän päivän katemateriaalin esteettisiin, toiminnallisiin ja ekologisiin vaatimuksiin.

Ormax Evo -laattakattotiili kuva 2

Ormax EVO -laattakattotiili lukkiutuu tiiviisti paikoilleen ja pysyy katolla vakaasti kaikissa sääolosuhteissa. Eläväpintainen, kaunis laattakattotiili on ohut ja ilmeeltään kevyt. Ainutlaatuinen, moderni pinnoite luo kauniin, tasaisen ja kestävän kattopinnan. Ormax EVO on myös hiljainen. Se ei pauku sateessa ja myrskyissä ja antaa asukkaille myös mielenrauhaa. Kuten tiilikatto yleensä, Ormax EVO on erittäin kestävä valinta. Se suojaa taloa jopa 70 vuoden ajan.

Kotimaiset Ormax EVO -lattakattotiilet valmistetaan Orimattilassa, Euroopan yhdessä moderneimmista kattotiilitehtaista. Jokainen Ormax EVO -kattotiili läpivalaistaan röntgenlaitteella osana tuotantoprosessia, mikä on ainutlaatuista laadunvalvontaa kattoalalla.

BMI ORMAX KOTISIVU

BMI ORMAX FACEBOOK

BMI ICOPAL KOTISIVU 

BMI ICOPAL FACEBOOK

icopal and ormax Logo