DEN Finland Oy

DEN Group on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Suomessa. DENin asiakas saa kotinsa aina halutessaan täysvalmiina. Tällöin hän saa muuttovalmiin kodin lisäksi yhdellä sopimuksella kaikki tontilla tarvittavat maatyöt tehtynä kiinteään hintaan.

Tuotemerkeistä Designtalo on muuttovalmiiden, asiakkaiden tarpeiden mukaan muokattujen omakotitalojen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä Suomessa. Designtalon rakentamisen toteutusprosessi on pitkälle hiottu, joka takaa laadukkaan lopputuloksen kaikille asiakkaille 30 -vuoden kokemuksella. Moderni talomallisto on jaettu kolmeen tyylisuuntaan ja talot soveltuvat mainiosti myös pienille kaupunkitonteille.

Finnlamelli on kansainvälinen lamellihirsiteknologian johtava kehittäjä. Koko Finnlamellin hirsiomakotimallisto on saatavilla muuttovalmiina. Finnlamellin hirsiomakotitalojen myynnin positiivisen kehityksen taustalla vaikuttavat kuluttajien kiinnostus ekologiseen ja terveelliseen rakentamiseen. Uudet Citymalliston talot soveltuvat hyvin kaupunkimaisemaan ja edustavat näin perinteistä hirsirakentamisosaamista modernissa muodossa.

Ainoakoti on DEN Groupin ja K -Raudan yhteistyötalomerkki, jota myyvät valtuutetut K -Raudat. Ainoakoti toteuttaa asumisen tarpeet ”kaikki helposti samasta paikasta” -periaatteella. Koko Ainoakodin mallisto on saatavilla kolmella eri toimitussisällöllä: muuttovalmiina, sisustusvalmiina tai talopakettina. Näin asiakas voi vaikuttaa omalla työpanoksellaan rakentamisprojektin budjettiin. 

Designtalo

Ainoakoti

Finnlamelli 

DEN Finland Oy

Designtalo Tuusula messutalo

Kuva: DEN Finland Oy

Designtalo tulevilla Tuusulan asuntomessuilla.

Finnlamelli Tuusulan messutalo

Kuva: DEN Finland Oy

Finnlamelli-messutalo tulevilla Tuusulan asuntomessuilla.