Paloturvalliset kokonaisratkaisut

Schiedel Savuhormistot Oy

Olemme Euroopan johtava savupiippujen valmistaja, ja valmistamme laadukkaita ja tutkittuja tuotteitamme 18 maassa. Olemme jo 70 vuoden ajan kehittäneet kokonaisuuksina toimivia ja paloturvallisia järjestelmiä, asennusratkaisuja ja palveluja. Tarjoamme kestäviä, innovatiivisia ja energiatehokkaita ratkaisuja, jotka lisäävät kotien toiminnallisuutta, asumismukavuutta ja viihtyisyyttä. Meiltä löydät niin harkko- kuin teräspiiputkin kaikkiin tulisijoihin aina haastavammista teollisista kohteista saunan kiukaisiin asti.

schiedelkuva

Kuva: Shchiedel Savuhormistot Oy

VISIO

Haluamme olla savupiippujen Numero 1.

Tarjoamme innovatiivisia, kestäviä ja paloturvallisia ratkaisuja rakentajille. Tuotteissamme on selvää lisäarvoa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

MISSIO

Tulen luomaa viihtyisyyttä turvallisesti

Yli 70 vuoden kokemuksemme savupiippujen ja lämmitysjärjestelmien kehittämisessä ja valmistamisessa antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme paloturvallisia ja kestäviä ratkaisuja, jotka lisäävät kotien toiminnallisuutta, asumismukavuutta ja viihtyisyyttä.

ARVOT

Innovatiiviset tuotteet - Hyvä palvelu - Toimitusvarmuus

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita, valmiiksi suunniteltuja tuotekokonaisuuksia. Autamme kaikissa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä ja tarjoamme monipuolisia palveluja määrälaskennasta asentamiseen. Tuotteemme ovat saatavana kaikkialla Suomessa. Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia.

USKOMME

Uskomme, että menestys on kiinni tyytyväisistä asiakkaista.

Uskomme tulen tekevän ihmiset onnelliseksi. Elävä tuli luo tunnelmaa ja rauhoittaa. Uskomme, että energiatehokkaat rakennukset, joissa on laadukas savupiippu, tulisija ja hyvä ilmanvaihto, ovat parempia rakennuksia. Uskomme, että menestys on kiinni tyytyväisistä asiakkaista.