Terveellisen rakentamisen puolesta

Jämerä Kivitalot

Jämerä kivitalo rakennetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaan. Jämerän rakennesuunnittelijat tarkistavat aina tarjousvaiheessa suunnitelmien toteutuskelpoisuuden ja siksi Jämerä pystyy antamaan talotoimitukselle yhden pitävän hinnan.

Jämerän suosituin toimituslaajuus on runkovalmis Jämerä LUX-talotoimitus, joka kattaa massiivikivirungon asennettuna sepelipediltä vesikattoon saakka, sekä vaaditut suunnitelmat – nämä kaikki yhdellä sopimuksella, vastuilla ja runkotoimituksen takuulla. 

Jämerä kivitalon runko rakennetaan karkaistuista kevytbetonituotteista. Tuotteet muodostavat rakennejärjestelmän, joka nopeuttaa rakentamista ja minimoi rakennusvirheiden riskin. Karkaistu kevytbetoni on yksiaineinen, hengittävä ja erittäin paloturvallinen rakennusmateriaali, joka kuuluu rakennusmateriaalien puhtaimpaan M1-luokaan. Runkorakenteessa ole muovia eikä massiivikiviseinää tarvitse lisäeristää. Materiaali on myös niin lujaa, ettei sitä tarvitse vahvistaa betonivaluilla.

Jämerä Kivitalot Oy on Pohjois-Euroopan johtavan karkaistujen kevyt-betonituotteiden valmistavan Bauroc AS:n itsenäinen tytäryhtiö. Bauroc valmistaa kevyt-betonituotteita asunto- ja toimitila- ja teollisuusrakentamisen tarpeisiin 350 000 m3 vuosituotannolla. Määrä vastaa noin 2100 täyskivitalon runkomateriaalin määrää. Pääosa tuotteista päätyy Keski-Euroopan markkinoille. Bauroc AS konsernin liikevaihto on noin 30 milj,euroa ja konsernissa työskentelee 200 henkilöä.

Jämerä Kivitalot Oy