Ostetuin jo 25 vuotta

Kastelli-talot Oy

Kastelli-talot Oy on jo 30 vuoden ajan toimittanut rakentajien toiveet täyttäviä omakotitaloja ja huviloita. Markkinoiden laajin mallivalikoima, yksilöllinen suunnittelupalvelu ja laajat toimitussisällöt paketeista muuttovalmiisiin sekä laadukas saumaton rakentaminen ovat olleet kodinrakentajien mieleen. Talomerkeistä ostetuin Kastelli on ollut jo 25 vuotta.

Arkkitehtien suunnittelemia koteja

04 kuori135 v04

Kuva: Kastelli-talot Oy

Kastelli kehittää ja uudistaa talomallistoaan jatkuvasti asiakkaiden toiveita kuunnellen. 19 talomallistoa kattavat laajasti erilaisten perheiden toiveet ja asumistarpeet. Joustavan rakentamisjärjestelmän ansiosta pohjaratkaisuista on saatu toimivia ja arkkitehtien suunnittelemat yksityiskohdat ovat helposti toteutettavissa. Käytännöllisyydestä ei ole tarvinnut tinkiä, vaan koko suunnitteluvoima on voitu suunnata toimivuuden, asumisviihtyisyyden ja arkkitehtonisen ilmeen hiomiseen. Hyvin suunniteltu talomalli säästää myös rakennuskustannuksia, kun turhat hukkaneliöt jäävät pois. 

Kaikkiin pohjaratkaisuihin voidaan tehdä yksilöllisiä muunnoksia ja eri mallien räätälöintimahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Oman kodin voi myös suunnitella alusta loppuun itse hyödyntämällä Kastellin taitavia ja kokeneita arkkitehteja.

Kastelli-koti muuttovalmiina tai haluttuun vaiheeseen

Kastellilla on monipuoliset vaihtoehdot talon rakentamiseen: menetelminä precut ja elementit, toimituksina Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis sekä Peruspaketti eri vaiheisiin asennettuna. Valitessaan Muuttovalmiiksi rakennetun Kastellin, rakentaja saa ensiluokkaisen kodin valmiiksi rakennettuna – sovittuna aikana ja sovittuun kiinteään hintaan. Muuttovalmis on sopiva valinta silloin, kun rakentaja haluaa saada mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti unelmiensa kodin.

Viittä Vaille Valmiiksi rakennettu Kastelli-koti on ihanteellinen ratkaisu omista sisustusideoista haaveilevalle. Kastelli rakentaa kodin laadukkaasti ulkopuolelta lähes valmiiksi ja sisäpuolen aina levypinnalle asti. Asiakas voi itse päättää, kuinka laajan Viittä Vaille Valmis -toimituksen haluaa. Tästä vaiheesta rakentajan on helppo jatkaa vaikka omatoimisesti.

Kastellin Peruspaketti on markkinoiden runsaimpia ja erinomainen vaihtoehto silloin, kun rakentaja haluaa hyödyntää omaa työtä ja säästää kustannuksia. Muhkean tavaratoimituksen ohella tulee piirustuspaketti sekä tarkat, työvaiheittain kuvitetut ohjeet. Halutessaan rakentaja saa Kastellilta myös talotekniikan, LVI- ja sähköasennukset sujuvana lisäpalveluna.

kuori125 ke v04

Kuva: Kastelli-talot Oy

Koti suoraan verkosta

Kastellin Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa muuttovalmis omakotitalo suoraan verkosta. Palvelu on tehty pelinomaisen helpoksi, jossa Play-taloon voi tietyissä raameissa valita haluamat huoneet, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet. Kastelli haluaa näin helpottaa omakotirakentajien arkea.

Osta talo verkosta -palvelu keventää talon hankintaprosessia huomattavasti, kun omakotitalon ostaja voi valita valmiista asiantuntijoiden valitsemista vaihtoehdoista itselleen sopivimmat ratkaisut. Näin rakentamista ei tarvitse enää aloittaa tyhjältä pöydältä.

Kastelli-talot Oy

05 kuori150 v03

Kuva: Kastelli-talot Oy

kuori150 oh vaihtoehto2 v01

Kuva: Kastelli-talot Oy

kuori150 mh v02

Kuva: Kastelli-talot Oy


Kastelli2019-logo-slogan