Omannäköinen koti, jossa on helppoa ja huoletonta asua ja elää

Lammi-Kivitalot

Vakka www

Pientalossa asuminen on tutkimusten mukaan suomalaisten suosituin asumismuoto ja samoin ajattelevat myös nuoret, tulevaisuuden rakentajat. Pientaloasumisen sopii eri elämätilanteisiin ja tarpeisiin ja palvelee monimuotoisuutensa, räätälöitävyytensä ja joustavuutensa ansiosta kaikissa elämäntilanteissa. Pientalokoti sopii niin maalle kuin kaupunkiin ja se on tehokkaasti niin tilan kuin arkkitehtuurin puolesta juuri sellainen ja kun tarvitset. Yhdessä verkostokumppaneidemme kanssa haluamme olla mukana tukemassa, rakentamassa ja kehittämässä tulevaisuuden pientaloasumista ja tarjota asiakkaillemme ratkaisuja ja ideoita toteuttaa omannäköinen pientalokoti, jossa on helppoa ja huoletonta asua ja elää. 

Lammi – laadukasta ja luotettavaa kivirakentamista & alan innovaatiota

Lammin Betoni/Lammi-Kivitalot on perheyritys, joka on toiminut kivirakentamisen suunnannäyttäjänä jo yli kuusikymmentä vuotta. Lammi on Suomen suurin ja vanhin betoniharkkojen valmistaja, jonka tuoteinnovaatiot palvelevat tänä päivänä koko kivirakentamisen alaa. Kaikilla Lammin harkko- ja pihatuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippumerkki osoituksena kotimaisesta työstä ja tuotannosta. Lammi-Kivitalot on kivitalojen markkinajohtaja, jonka asiakkaat arvostavat tuotteiden ja ratkaisujen kestävyyttä, korkeaa laatua, talojen tyyliä ja ulkonäköä, sekä toiminnan luotettavuutta ja myyjäpalvelun toimivuutta ja sujuvuutta.

Lammi Harkko – turvallinen, kestävä ja tehokas rakennusmateriaali

Kivi on rakennusmateriaalina turvallinen valinta nyt ja tulevaisuudessa. Se on luontaisesti tiivis ja tasalämpöinen. Massiivinen kiviseinä pitää talon lämpötilan miellyttävänä ja tasaisena niin kesäkuumilla kuin kovilla talvipakkasillakin. Kivimateriaali on myös paloturvallinen, eikä se lahoa tai homehdu.

Lammin betoniharkkojen laatu ja turvallisuus varmistetaan jo tuotteen suunnittelupöydällä ja valmistusta suunniteltaessa. Tuotekehityksessä harkkoihin valitaan parhaat mahdolliset, testatut raaka-aineet ja harkoista suunnitellaan täysin yhteensopivat tuoteperheet. 

Lammi Kivitalon laatua ja energiatehokkuutta valvotaan kaksivaiheisilla tiiviysmittauksilla, joista ensimmäinen tehdään, kun runko on rakennettu. Kun talo on viimeistelty, tehdään toinen mittaus ja talolle annetaan lopullinen tiiviystulos. 

Kivitalo on myös ympäristöystävällinen ja taloudellisesti pitkällä tähtäimellä kannattava valinta, koska talon energiankulutus on yleisesti hyvin vähäistä. Massiivisten kiviseinärakenteiden ansiosta talo on myös hiljainen, sillä seinät eristävät loistavasti talon ulkopuoliset äänet. Turvallinen, kestävä ja laadukas rakenne sekä oikeanlainen ilmanvaihto tekevät kivitalosta terveellisen kodin asua ja elää. Lammin kaikki tuotteet ovat saaneet M1-tunnuksen eli parhaan mahdollisen sisäilmaluokituksen.

Lammi Ideakirja – ideoita ja valmiita ratkaisuja kodin rakentamiseen

Lammi Ideakirja on tehty kaikille omakotirakentamista suunnitteleville ja siitä haaveileville. Ideakirja tarjoaa yli 30 erilaista kivitalomallia havainnollistaen konkreettisesti niin tilankäytön kuin arkkitehtonisetkin ratkaisut ja kertoen kivirakentamisen monipuolisista mahdollisuuksista ja eduista. Jokainen kirjan talomalli ovat toteutettavissa sellaisenaan tai niitä voidaan käyttää oman taloprojektin suunnittelussa ja ideoinnissa. Tilaa oma Lammi Ideakirjasi veloituksetta verkkosivuiltamme lammi.fi/kivitalo ja tutustu myös asiakkaillemme toteuttamiin Lammi Kivitalo-kohteisiin talogalleriassamme. 

Lammi-kivitalo