Omatalon vuoden 2020 talomallisto

Omatalo Evo -talomallisto on ajatonta pohjoismaista arkkitehtuuria

Omatalon uusi vuoden 2020 Evo-mallisto on vuosikymmenien asiakasyhteistyössä kehittyneen puurakentamisen evoluution tulos. Omatalon yli 80 vuotta kestäneen historian aikana Suomi ja asumisen vaatimukset ovat muuttuneet, mutta suomalaisten ainutlaatuinen suhde luontoon on säilynyt.

Evo-malliston suunnittelussa on haluttu korostaa meille suomalaisille tärkeän luonnon läheisyyttä, myös urbaanissa ympäristössä. Vähäeleinen geometrisilla perusmuodoilla leikittelevä pohjoismainen arkkitehtuuri, suuret ikkunapinnat ja toimivat tilaratkaisut tuovat luonnonvalon kotiin ja luovat vaikutelman sisätilojen jatkumisesta ulos suojaisille sisäpihoille.

Evo-mallistossa on huomioitu erityisesti kasvukeskuksien tiiviin rakentamisen haasteet ja talomallit sopivatkin niin uusille kuin vanhoille asuinalueille. Evo-talomallit ovat myös muokattavissa vastaamaan erilaisia elämäntilanteita. Samassa kodissa voi helposti asua koko elämänkaaren, pienillä muutoksilla esimerkiksi kahden aikuisen koti muuntautuu lapsiperheen tarpeisiin ja siitä jälleen seniorikodiksi.

Mallistossa on yhteensä seitsemän eri kokoista pohjoismaista talomallia. Kaikkia talomalleja voi muunnella esim. jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon, muokkaamalla väliseiniä ja niin edelleen. Myös paritaloratkaisut ovat mahdollisia. Mallistotalon muunnos Evo 119 on esillä Tuusulan asuntomessulla. Asuntomessuilla esiteltävä Evo-malliston talomalli on kohdenumero 24 ja nimeltään Omatalo Kulma.

Kymmenien tuhansien kotien kokemuksesta kehittynyt Omatalo Evo -talomallisto, henkii eleetöntä pohjoisen kauneutta.

Tutustu ja ihastu!

www.omatalo.com

Omatalo-Evo-104+ak

Omatalo-Evo-104+ak

Omatalo-Evo-119

Omatalo-Evo-119

Omatalo-Evo-128

Omatalo-Evo-128

Omatalon vuoden 2020 talomallisto

Omatalon historia on jatkunut yhtäjaksoisesti jo 80 vuotta. Ensimmäiset Omatalot tehtiin Viipurin Kivennavalla vuonna 1939. Tänä päivänä Omatalo rakentaa taloja koko Suomeen. Tuotevalikoimaan kuuluvat muuttovalmiit talot, talopaketit, projektirakentamisen palvelut sekä vientitoimitukset.

2016 Omatalo Logo rgb.jpg