Älvsbytalo Oy

Älvsbytalon muuttovalmiit pientalot ottavat tehot irti euroista ja neliöistä

Tehdasolosuhteissa rakentamisen etuna on alhaisempi hinta ja tasalaatuisuus. Lisäksi rakenteet eivät missään rakennusvaiheessa altistu kosteudelle, kertoo Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Torvinen.

Puurakenteisen talon sisäilma on jo lähtökohtaisesti hyvä. Oikein eristettynä ja tuulettuvalla alapohjalla varustetussa puutalossa asuminen on energiatehokasta ja terveellistä. Tehdasvalmisteisena puutalot ovat hinta-laatusuhteiltaan edullisia, ja monipuolisen malliston myötä silti yksilöllisiä.

Älvsbytalon toimintafilosofia perustuu juuri tähän ajatukseen. Yrityksen toiminta käynnistyi Ruotsissa 1940-luvulla, ja Suomessa ensimmäiset Älvsbytalot rakennettiin 80-luvulla.

Tänä päivänä muuttovalmiit Älvsbytalot valmistetaan Kauhajoen talotehtaalla. “Valmistamme muuttovalmiita, laadukkaita 1- ja 1,5-kerroksisia puutaloja markkinoiden edullisimpaan hintaan. Vietämme 75-vuotisjuhlavuotta ylpeän tyytyväisinä. Lisäksi riippumattomat tutkimukset osoittavat, että kaikkein tyytyväisimpiä ovat asiakkaamme”, iloitsee myyntijohtaja Petri Torvinen.

Hallittu tuotantoketju, tarkat rakennuskriteerit

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. “Hallitun tuotantoketjun ansiosta tuotamme tasaista, korkeaa laatua. Kaikki Älvsbytalot rakennetaan lähes muuttovalmiiksi talotehtaallamme. Kun moduulit saapuvat tontille, ne saadaan asennettua paikoilleen ja säältä suojaan muutamassa tunnissa. Talo nousee harjakorkeuteen yhdessä päivässä.”

Jokaiseen taloon tehdään lopputarkastus ja talotekniset säädöt käydään huolellisesti läpi asukkaiden kanssa huonekohtaisesti.

Älvsbytalot ovat energiatehokkaita ja noudattavat kiristyviä rakennusmääräyksiä jo nyt. “Tiiveyden ja energiatehokkuuden osalta Älvsbytalot täyttävät tiukimmatkin maakohtaiset ja EU:n vaatimukset. Rakenteiden läpi tulevia lämpövuotoja ei tarvitse pelätä. Älvsbytalossa on turvallista elää ja hengittää”, Torvinen kiteyttää.

Pientalojen ja helpon asumisen trendi jatkuu myös tulevaisuudessa. ”Haluamme kantaa kortemme kekoon myös kaupunkialueiden pientaloalueiden rakentamisessa”, Torvinen kiteyttää.

Älvsbytalo haluaa rakentaa sinulle juuri sen parhaan paikan asua ja elää. Sen maailman parhaan paikan, johon olet tehnyt valintoja omien toiveidesi mukaan.

Koko mallistomme ja oman Älvsbytalomyyjäsi yhteystiedot löydät osoitteesta alvsbytalo.fi

Älvsbytalon hankkineet ovat talotoimitukseensa kaikkein tyytyväisimpiä.

LÄHDE: Omakotirakentajatutkimus 2018/19 RV, Rakennustutkimus RTS Oy

 

Älvsbytalo Lasse

Kuva: Älvsbytalo Oy

Älvsbytalon uusi talomalli Lasse, 2 h + k + sauna, 62,5 m² + esivalmisteltu yläkerta alkaen 28,5 m²

alvsbytalo_Logo_FI_sin.png