Luotetuin talopakettimerkki

Jukkatalo Oy

Jukkatalo on toiminut suomalaisten kotien rakentajana jo yli 50 vuotta. Tuona aikana olemme olleet mukana jo yli 30 000 perheen talohaaveen toteutumisessa. Koska olemme osa suurta suomalaista puualan konsernia, PRT-Forest Oy:tä, asiakkaidemme saatavilla on taatusti korkealaatuiset raaka-aineet ja aina ajantasainen ammattitaito. Jukkatalo on valittu jo 11. kerran peräkkäin luotetuimmaksi talopakettimerkiksi.

Tunnista asumisen tarpeet

Talohaaveiden toteuttaminen kannattaa aloittaa pohtimalla, minkälainen perheenne on ja minkälaista elämää vietätte? Maaseudun rauhaa kaipaava viherpeukalo ja vilkas kaupunkilainen viihtyvät erilaisissa kodeissa. Tämä ensimmäinen vaihe on kaikkein tärkein, sillä vain sinä tiedät, minkälainen perheesi unelmatalo on – me Jukkatalolla voimme auttaa sinua toteuttamaan sen.

Omakotitaloasuminen mietityttää monia. Rakentaa, remontoida vai asua rivitalo-osakkeessa tai vuokralla kerrostalossa? Jos päätös tuntuu hankalalta, kannattaa pohtia omia tarpeita ja unelmia. Uuden talon pohjaratkaisun, ulkoasun ja sisustusmateriaalit voi suunnitella täysin omiin toiveisiin sopiviksi. Uusi talo on myös huoltovapaa pitkänaikaa. Vanhan talon tai asunnon kanssa joutuu väistämättä tekemään kompromisseja, vaikka remontoisi laajastikin. Iso peruskorjaus voi olla jopa 50-90 % uuden talon hinnasta, ja budjetissa täytyy olla väljää yllätysten varalle.

Onko unelmiin varaa?

Oma koti on suurimmalle osalle elämän suurin investointi. Haaveiden hinta kiinnostaa siis syystäkin. Hintaero uuden talon rakentamisen ja vanhan remontoimisen välillä on usein pienempi kuin moni olettaa.

Oletko tee-se-itse -ihminen vai haluatko avaimet käteen? Kysymystä kannattaa pohtia jo budjetointivaiheessa, sillä vastaus auttaa esimerkiksi talopaketin valitsemisessa. Samoin omat toivomukset talon suhteen aina keittiön kaapeista huonelukuun ja takan sijaintiin kannattaa kirjata ylös. Jukka-myyjämme käyvät toivomuslistasi kanssasi läpi, ja rakentavat sen pohjalta sinulle kustannusarvion.

Kun kyse on suurista summista, kukaan ei halua yllätyksiä. Me Jukkatalolla teemme kaksin verroin töitä sen eteen, että kuluarviot ovat pitäviä ja mieli levollinen pankkitilin suhteen. Meillä Jukkatalolla annetaan arvoa myyjiemme ammattitaidolle, osaamiselle ja rehellisyydelle. Siksi he osaavat ja uskaltavat myös kertoa, jos talohaaveet ja budjetti eivät istu yksiin – ja ehdottavat ratkaisua tilalle.

Ammattilaisen avulla vältät yllätykset 

Tyhjästä aloittaminen uuden talon kanssa voi tuntua turvattomalta. Uuden talon rakentajan tukena on kuitenkin alusta asti joukko alan asiantuntijoita –  kuten meidän Jukka-myyjämme. Uuden rakentaminen on turvallista, koska tiedät mitä saat ja näet jokaisen työvaiheen, saat valvojat ja muut siihen kaveriksi. Tiedät, mitä seinien sisällä ja sokkelin alla on ja vältyt yllätyksiltä myöhemmin.

Me Jukkatalolla olemme tukenasi koko rakennusprojektin ajan. Tarjoamme rakentajille OmaJukka -digipalvelun, joka on oiva lisä henkilökohtaisen palvelumme rinnalla. OmaJukan avulla asiakas pysyy aina ajan tasalla kodin valmistumisesta ja rakentamisen eri vaiheista. Dokumentit pysyvät tallessa, tärkeimmät yhteystiedot ovat muistissa ja omat tehtävät jaoteltuna valmiiksi. 

Talonrakentaja elää normaalia arkeaan samalla kun suunnittelee ja toteuttaa uutta kotia. Me haluamme, että asiakas voi nauttia tästä ajasta ja päästä asumaan unelmiensa kotiin.

Jukkatalo.fi