Jo 80 vuotta suomalaisia koteja Omatalolta

Omatalo Oy

Omatalon historia on jatkunut yhtäjaksoisesti jo yli 80 vuotta. Ensimmäiset Omatalot tehtiin Viipurin Kivennavalla vuonna 1939. Tänä päivänä Omatalo rakentaa taloja koko Suomeen. Tehtaamme sijaitsee Iisalmen kupeessa Sonkajärvellä, joka on myös kuuluisa eukonkantokisoistaan

Asiakkaina meillä on yksityisten kodin hankkijoiden lisäksi rakennusliikkeitä, jotka luottavat Omatalon laatuun. Noin puolet liikevaihdostamme tulee tänä päivänä kuluttajilta ja noin puolet rakennusliikkeiltä ja muilta ammattirakentajilta.

Yksilöllisiä koteja yksilöllisin tarpeisiin

Meillä uuden kodin suunnittelu lähtee aina asiakkaiden tarpeista. Henkilökohtainen Omamyyjä auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee asiakasta koko rakentamisen ajan. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden sellaisen kodin rakentamiseen, joka palvelee yksilöllisiä asumisen tarpeita nyt ja vuosikymmenien päästä. Yksilöllinen arkkitehtisuunnittelupalvelumme onkin tarpeen vaatiessa käytettävissäsi projektin alusta loppuun.

Kattava valikoima ja muunneltavuus

Omatalon mallistossa on kattava valikoima erityyppisiä koteja kaikenlaisille tonteille. Talomalleja voi lisäksi muunnella esimerkiksi jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon, muokkaamalla väliseiniä ja niin edelleen. Myös paritaloratkaisut ovat mahdollisia joustavan suunnittelupalvelumme ansiosta. Toteutamme kodin myös täysin asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta. Omatalolla voi talon toimituksen valita kolmesta valmiusasteesta talopaketti, sisustusvalmis ja muuttovalmis. Muuttovalmiin Omatalon valitessa teemme kodin perustuksista lähtien valmiiksi.

Sloganimme ”Unelmista kodiksi.” viittaa talon toimitussisällön laajaan valinnan mahdollisuuteen, jota tarjoamme asiakkaillemme. Haluamme kiinnittää huomion tuotteemme räätälöintimahdollisuuksiin ja viestiä sitä kautta palvelustamme. Puhumme talon rakentamisen sijaan kodista, joka tuo esille myös liiketoimintamme uudistumisen vuosikymmenien aikana talotehtaasta asumisen unelmien toteuttajaksi.

Omatalo

Omatalolla on yhteensä jo 8 asuntomessuvoittoa
Omatalo Block 114

Kuva: Omatalo Oy

Omatalon Block 114 -talomalli on suunniteltu urbaaniin asumiseen.

2016 Omatalo Logo rgb.jpg